Η ορθολογική οικονομική διαχείριση του Δήμου, με στόχο, τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του, με νέες διαδικασίες προγραμματισμού, η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών και αναδόμησης των προβληματικών, καθώς και το «πάγωμα» αποπληρωμής οφειλών, που κατά την εκτίμηση του κ. Νικήτα Αρετάκη, χρήζουν διερεύνησης, καθώς φαίνεται, είναι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της νέας Δημοτικής Αρχής.

Ο νέος Δήμαρχος, γνωρίζοντας εξ αρχής τη δεινή οικονομική θέση του Δήμου Ζακύνθου, επιδιώκει την μείωση δραστικά, των δαπανών του δήμου, καθώς και την «αποδόμηση» συμβάσεων ή συμφωνιών, που η κοστολογηθείσα δαπάνη τους , θεωρείται υπερβολική.
«Προτάσσοντας το συμφέρον των δημοτών και της πόλης», όπως ο κ. Αρετάκης ,σε διαφορετικούς χρόνους έχει δηλώσει, και «με προσεκτικά βήματα, αξιόπιστη πολιτική, υπευθυνότητα και συνέπεια, με στόχο να μη χαθεί ακόμη μία δημοτική περίοδος», ο νέος Δήμαρχος μαζί με τους συνεργάτες του ξεκινούν από 1η Σεπτεμβρίου , το έργο τους , «γυρνώντας νέα σελίδα» για το δήμο Ζακύνθου.

Το Σάββατο 31 /8/2019 στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Ζακύνθου και ώρα 20:00, θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Ζακύνθου, κ. Νικήτα Αρετάκη, του νέου δημοτικού συμβουλίου, των συμβούλων δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων και των εκπροσώπων τοπικών κοινοτήτων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.zantepress24.gr