ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ

Το ZANTETIMES.GR είναι ένας ιστότοπος που σκοπός του είναι να σας ενημερώνει για τα γεγονότα που συμβαίνουν στο νησί της Ζακύνθου, της περιφέρειας Ιονίων Νήσων, της υπόλοιπης Ελλάδας και του Κόσμου.

Δημιουργήθηκε την 1η Αυγούστου 2019 από εμένα, τον εικονολήπτη Δημήτρη Μαρκεσίνη και δεν εκπροσωπεί Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης. Είναι τελείως ανεξάρτητος ιστότοπος και δεν παίρνει εντολές από κανέναν. Βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του και σε κανέναν άλλον.

Προσπαθώ να είμαι όσο πιο αντικειμενικός μπορώ και αυτά που δημοσιεύω να μην είναι ψεύτικα ή παραπλανητικά. Δεν είμαι δημοσιογράφος, ούτε έχω σχέση με την δημοσιογραφία.

Ασχολήθηκα με το αντικείμενο ξεκινώντας το 1995 στον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Ερμής Fm 91.8» ως ηχολήπτης και αργότερα ως εικονολήπτης και τεχνικός στην Τηλεόραση Ζακύνθου (TVZ).

Συνέχισα το 2004 ως εικονολήπτης στην Ελεύθερη Ραδιοτηλεόραση Ζακύνθου (ΕΡΖ) και από το 2007 και μετά ασχολούμαι ως εικονολήπτης σε φωτογραφείο που είναι και η βασική μου εργασία.

Το ZANTETIMES.GR το δημιούργησα διότι ήθελα να ασχολούμαι συγχρόνως με τα κοινά και να βοηθάω με τον δικό μου τρόπο.

Όσοι θέλετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οτιδήποτε στο E-mail: info@zantetimes.gr

Εάν σας αρέσει η προσπάθεια μου μπορείτε να κάνετε μια δωρεά έτσι ώστε να μπορεί να συντηρηθεί ο συγκεκριμένος ιστότοπος: