Με αισθήματα υπερηφάνειας και συγκίνησης ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατασταρίου «ΜΟΡΦΕΣ» στο 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Νέας Ιωνίας Βόλου, όπου η παρουσία του ξεχώρισε και άφησε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις.
Οι χορευτές του συλλόγου παρουσίασαν ένα άρτιο αποτέλεσμα, το οποίο αποδόθηκε στη συστηματική προετοιμασία, την πειθαρχία και την αφοσίωση στην παράδοση. Με αυθεντικότητα και σεβασμό προς την πολιτιστική κληρονομιά, ανέδειξαν τους χορούς του τόπου τους, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.
Η συμμετοχή του Κατασταρίου στο φεστιβάλ αποτέλεσε μια σημαντική εκπροσώπηση της Ζακύνθου, με τον σύλλογο να δίνει δυναμικό παρών και να προβάλλει επάξια την τοπική παράδοση.
Θερμά συγχαρητήρια εκφράζονται προς όλους τους χορευτές, καθώς και προς όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή. Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στη δασκάλα χορού Νεφέλη Στραβοπόδη, αλλά και στους χοροδιδασκάλους Σπύρο Σκιαδόπουλο και Διονυσία Βούτου, για τη σημαντική συμβολή και τη στήριξή τους.
Η επιτυχής αυτή παρουσία αφήνει πίσω της αισθήματα χαράς και δικαίωσης, με το μήνυμα της συνέχειας να παραμένει ισχυρό.



