ZANTETIMES DIAFHMISH

Κωνσταντίνος Μποτώνης: Στην τελική ευθεία για το χειρουργείο στις 19 Μαρτίου | Διακομιδή με ασθενοφόρο από το Νοσοκομείο Ρίου στο Ωνάσειο Νοσοκομείο

Facebook
X
Email
LinkedIn
Pinterest
Telegram
WhatsApp
Print
Picture of Δημήτρης Μαρκεσίνης

Δημήτρης Μαρκεσίνης

Επιμέλεια Άρθρου
Ιδιοκτήτης | Δημοσιογράφος

KONSTANTINOS MPOTONHS

Αγαπητοί φίλοι, συντοπίτες, συνάνθρωποι,

Σε προσπάθεια να σας κρατήσω ενήμερους σχετικά με την πορεία της κατάστασης μου, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μερικά σημαντικά νέα που έχω έως αυτή τη στιγμή.
Με τη στήριξη, τη δύναμη και την αγάπη που μου δείξατε όλο αυτό το διάστημα, έχουν ήδη γίνει μερικά πολύ σημαντικά βήματα:

• Έκλεισε η συμφωνία με τον θεράποντα ιατρό που θα αναλάβει την επέμβαση μου.
• Ορίστηκε η τελική ημερομηνία του χειρουργείου: 19 Μαρτίου 2026.
• Έχει προγραμματιστεί η διακομιδή μου με ασθενοφόρο από το Νοσοκομείο Ρίου στο Ωνάσειο Νοσοκομείο, όπου θα πραγματοποιηθεί η επέμβαση.

Όλα αυτά τα βήματα είναι αποτέλεσμα της βοήθειας, της πίστης και της στήριξης που έλαβα από τόσους πολλούς ανθρώπους. Πραγματικά νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη για όλους εσάς που σταθήκατε δίπλα μου με όποιον τρόπο μπορούσατε.

Μπαίνω πλέον στην τελική ευθεία με αισιοδοξία, ελπίδα και πίστη ότι όλα θα πάνε καλά. Η δύναμη που μου δίνετε είναι ανεκτίμητη.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλα. Συνεχίζουμε με θετική σκέψη και πίστη ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά.