ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε αναμονή αξιοποίησης το Πολυδύναμο Κέντρο Βασιλικού Ζακύνθου

Facebook
X
Email
LinkedIn
Pinterest
Telegram
WhatsApp
Print

Επιμέλεια Άρθρου:

Ως «ξεχασμένο» και παραμελημένο περιγράφεται το Πολυδύναμο Κέντρο στο Βασιλικό Ζακύνθου, ένας χώρος που —σύμφωνα με την επισήμανση του Διονύσιου Μποτώνη σε ανάρτησή του στο facebook— είχε σχεδιαστεί για να καλύψει μια σειρά από βασικές ανάγκες της κοινότητας, αλλά σήμερα παραμένει αναξιοποίητος.

Το κτίριο προβλεπόταν να φιλοξενήσει το κοινοτικό γραφείο και το κοινοτικό ιατρείο, να στεγάσει τον Σύλλογο Επαγγελματιών Βασιλικού, καθώς και να διαθέτει αίθουσα εκδηλώσεων. Παράλληλα, στον ίδιο χώρο είχε προβλεφθεί και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής.

Η αναφορά καταλήγει σε προσδοκία να ενεργοποιηθεί επιτέλους η προβλεπόμενη χρήση του χώρου, ώστε το εγκαταλελειμμένο κτίριο να αξιοποιηθεί όπως είχε σχεδιαστεί.