ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έφυγε από τη ζωή η Αντιγόνη Γκούσκου, μητέρα του Ανδρέα Γκούσκου

Facebook
X
Email
LinkedIn
Pinterest
Telegram
WhatsApp
Print

Επιμέλεια Άρθρου:

THANATOS SYLYPHTHRIA KERI

THANATOS SYLYPHTHRIA KERIΒαρύ πένθος προκάλεσε στη Ζάκυνθο η απώλεια της Αντιγόνης Γκούσκου, μητέρας του κ. Ανδρέα Γκούσκου. Στο άκουσμα της είδησης εκφράστηκαν θερμά συλλυπητήρια προς τον ίδιο για τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας.

Σε λόγια βαθιάς συγκίνησης, ο Ανδρέας Γκούσκος αναφέρθηκε στις τελευταίες τους στιγμές και στη σχέση της μητέρας του με τον πατέρα του, σημειώνοντας πως λίγες ημέρες πριν της είχε υπενθυμίσει την επέτειο γάμου τους, παρότι εκείνος έχει φύγει από τη ζωή εδώ και 18 χρόνια. Με αφορμή μια φωτογραφία που σήκωσε τότε, περιέγραψε το προσωπικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα, τονίζοντας την αγάπη του προς τους γονείς του και ζητώντας, όταν η μητέρα του συναντήσει τον πατέρα του, να του μεταφέρει αυτό το «σ’ αγαπώ» και στους δύο.

Όπως έγινε γνωστό, η εκδημία συνέβη ανήμερα στα Θεοφάνεια, με τον ίδιο να αποχαιρετά τη μητέρα του με λόγια πίστης και ελπίδας.

Η εξόδιος ακολουθία της Αντιγόνης Γκούσκου, το γένος Ψαραδέλλη, θα τελεστεί αύριο, Τετάρτη, στις 15:00, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στα Πηγαδάκια Ζακύνθου.