ενεργό link

ενεργό link

ενεργό link

ενεργό link

ενεργό link

ενεργό link

Ζάκυνθος: Νίκος Θεοδόσης | Αν θέλει η πολιτεία να ανοίξει το Ναυάγιο θα πρέπει η Πολιτική Προστασία να μπει μπροστά

Πρόεδρος Κοινότητας Βολιμών.

Ένας κοινός τόπος πρέπει να υπάρχει, το άνοιγμα του Ναυαγίου με ασφάλεια. Στις 10 Οκτωβρίου 2019, κάναμε λαϊκή συνέλευση στην Κοινότητα Βολιμών και ομόφωνα αποφασίσαμε ότι θέλουμε να ανοίξει και πάλι το Ναυάγιο με ασφάλεια. Η κοινότητα μας έχει πρόταση. Ζητάμε την μετατροπή του δρόμου που οδηγεί στο Ναυάγιο από 3ης σε 1ης κατηγορίας, την διαμόρφωση ενός μεγαλύτερου χώρου στάθμευσης στο πλάτωμα του Ναυαγίου και τον ηλεκτροφωτισμό όλης της περιοχής.

Στην σύσκεψη που είχε γίνει στο Υπουργείο Τουρισμού, με θέμα το Ναυάγιο, ήμουν παρών εγώ, ο Βουλευτής, ο Δήμαρχος, η Περιφέρεια και εκπρόσωπος των ξενοδόχων. Τότε είχε πει ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου, πως για την όποια εξέλιξη στο Ναυάγιο θα πρέπει να ενημερώνομαι και εγώ ως πρόεδρος της κοινότητας. Δεν θα έπρεπε λοιπόν ο Δήμαρχος να με είχε ενημερώσει για την μελέτη που κατέθεσε; Επισήμως δεν γνωρίζω τίποτα.

Ας σταματήσουν οι «προστάτες» στην περιοχή. Δεν τους έχουμε ανάγκη. Αυτοί οι προστάτες δεν θέλουν να παίζουμε τον ρόλο που οφείλουμε. Λέω ξεκάθαρα ότι ο Δήμαρχος επηρεάζεται από αυτούς και μας αγνοεί.

Δυστυχώς το μόνο που κάνουμε εδώ και σαράντα χρόνια είναι να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον.

Τα πράγματα είναι απλά. Θέλει ή δεν θέλει η Πολιτική Προστασία να λυθεί το πρόβλημα; Αν θέλει, πρέπει να μπει μπροστά, δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Το άρθρο είναι αναδημοσίευση από το http://stigmafm.gr
Για οτιδήποτε έχει σχέση με το συγκεκριμένο άρθρο επικοινωνήστε αποκλειστικά και μόνο με την πηγή. 

Exit mobile version