«Η Άγνωστη Ζάκυνθος» | Οδοιπορικό στην Έξω Χώρα S01 E02

Facebook
X
Email
LinkedIn
Pinterest
Telegram
WhatsApp
Print

Μια ξενάγηση σε μια άλλη Ζάκυνθο επιχειρεί αυτή η εκπομπή με τίτλο «Η Άγνωστη Ζάκυνθος» την οποία παρουσιάζει ο Διονύσης Νικολόπουλος. Ένα ρεπορτάζ σε τοποθεσίες που δεν ξέρουμε και ακόμα ανακαλύπτουμε. Κάθε εκπομπή και κάτι διαφορετικό, ψάχνοντας τις ιστορίες, τα ήθη, τα έθιμα και τις δοξασίες. Πρωταγωνιστές οι κάτοικοι του νησιού μας που μας λένε τις ιστορίες τους!

2η περιπλάνηση στο νησί μας είναι το χωριό Έξω Χώρα. Ένα οδοιπορικό σε άγνωστα από πολλούς σημεία της ορεινής Έξω χώρας επιχειρεί η εκπομπή «Η Άγνωστη Ζάκυνθος». Πηγάδια στο κέντρο του χωριού, αιωνόβια ελιά, πλάτανος χρόνων, ένα ιταλικό πολυβολείο να αγναντεύει το πέλαο και άλλα.
Θα ακούσετε αρκετά από τους κατοίκους του χωριού και όχι μόνο, για την ιστορία του χωριού, την ιστορική εκκλησία του, τις άλλες παλιές γκρεμισμένες από τον σεισμό εκκλησίες του και θα αγναντέψετε την υπέροχη θέα από το πίσω μέρος του νησιού μας. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους Σπύρο Κλάδη, Διονύσιο Μαρίνο – Γεωργαρά και πάτερ Γεώργιο Μποζίκη που μας είπαν την ιστορία του χωριού, καθώς επίσης και το Γιάννη Ψειμάδα για την παραχώρηση των εναέριων λήψεων με το drone.

Δείτε την εκπομπή πατώντας στο παρακάτω σύνδεσμο:

  • * Για να αφήσετε το σχόλιό σας πηγαίνετε στο τέλος της σελίδας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

1. Το ZANTETIMES.GR σε καμία περίπτωση δεν υιοθετεί τις δημοσιεύσεις των ιστοτόπων προέλευσης (πηγών) ούτε εκφράζουν προσωπική άποψη του διαχειριστή του ιστοτόπου ούτε οποιουδήποτε συμμετέχοντα στην ομάδα ανάπτυξής του.

2. Το ZANTETIMES.GR δεν υιοθετεί απόψεις που εκφράζονται σε σχόλια που φιλοξενούνται στους λογαριασμούς που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στο ίδιο το άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμφωνώ με τους όρους και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.