ενεργό link

ενεργό link

ενεργό link

ενεργό link

ενεργό link

ενεργό link

Διονύσιος Ακτύπης: Νέο υλικοτεχνικός εξοπλισμός σε πολλά σχολεία της Ζακύνθου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Νηπιαγωγείο Μαχαιράδου, το 2ο Νηπιαγωγείο Ζακύνθου, το Πειραματικό Δημοτικό Κάμπου, το Γυμνάσιο Βολιμών, το Γυμνάσιο Κατασταρίου, το Γυμνάσιο Λιθακιάς, το Γυμνάσιο Μαχαιράδου, το 3ο Γυμνάσιο, το 1ο Λύκειο, το 2ο Λύκειο, ΕΝΕΕΓΥΛ και το ΕΕΕΕΚ Ζακύνθου ενισχύθηκαν σήμερα με νέο υλικοτεχνικό εξοπλισμό (έδρες διδασκαλίας, πίνακες μαρκαδόρου, θρανία, καθίσματα, παγκάκια, μαγνητικοί πίνακες, χαρτοθήκες, πτυσσόμενα καθίσματα, κασετίνες παιδαγωγικού υλικού, παιχνίδια μαθηματικής σκέψης, παιχνίδια συσχετισμού και εξέλιξης κ.α.).

Ο Βουλευτής Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης δήλωσε σχετικά:

«Αποδεικνύουμε πως η άμεση ανταπόκρισή μας σε όλα τα αιτήματα που σχετίζονται με τη στήριξη και την κάλυψη των καθημερινών αναγκών των παιδιών μας, των εκπαιδευτικών και των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων βρίσκεται αδιαπραγμάτευτα στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας.

Ευχαριστώ θερμά και από καρδιάς τόσο τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κύριο Κ. Καραμανλή, όσο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΚτΥπ» κύριο Αθ. Γιάνναρη για την αμέριστη στήριξη τους και την άμεση υλοποίηση όλων των δεσμεύσεών τους.

Θα συνεχίσω να βρίσκομαι έμπρακτα δίπλα στα σχολεία, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Exit mobile version