ενεργό link


ενεργό link

ενεργό link

ενεργό link

ενεργό link

ενεργό link

ενεργό link

Ζάκυνθος: Διονύσιος Ακτύπης | Πρόσληψη ως επικουρικό προσωπικό της νέας διατροφολόγου στο νοσοκομείο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε τις ημέρες αυτές η πρόσληψη ως επικουρικό προσωπικό της νέας διατροφολόγου (ΤΕ Διαιτολογίας/ Διατροφολόγων/ Διατροφολόγοι – Επιστήμονες Υγείας) για την περαιτέρω κάλυψη των αναγκών του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου.

Εγκρίθηκαν, ακόμα, οι προσλήψεις 8 νέων νοσηλευτριών ΔΕ, ενώ παράλληλα προχωρήσαμε και στην έγκριση 2 νέων Οικονομολόγων ΠΕ με στόχο την αναβάθμιση της Διοικητικής Υπηρεσίας, όπου εκεί χτυπάει η καρδιά του Νοσοκομείου μας.

Συνολικά τις 130 φθάνουν οι προσλήψεις του επικουρικού προσωπικού για το Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου.

Ο Βουλευτής Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης δήλωσε σχετικά,

«Συνεχίζουμε με προσήλωση να επιδιώκουμε την αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου σε όλα τα επίπεδα. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου μας εντόπισε άμεσα τα περιθώρια βελτίωσης του τμήματος διαιτολογίας- διατροφής και κινητοποιήθηκε ταχύτατα με αποτέλεσμα πλέον να έχουμε επιτύχει την πρόσληψη νέας διατροφολόγου μέσω της οποίας θα αναβαθμιστεί ουσιαστικά η λειτουργία του συγκεκριμένου τμήματος.

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στη διατροφή των ασθενών του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου προχωρώντας σε αποφασιστικά βήματα και επιδιώκοντας τη μέγιστη δυνατή αναβάθμιση της λειτουργία του τμήματος διαιτολογίας – διατροφής.

Άλλωστε, υπάρχουν συγκεκριμένες ομάδες ασθενών στο ΓΝΖ, όπως για παράδειγμα οι συμπολίτες μας που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη, η διατροφή των οποίων χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και επιμέλεια.

Ταυτόχρονα, η αναβάθμιση του τμήματος διαιτολογίας – διατροφής θα ωφελήσει συνολικά τη Ζακυνθινή κοινωνία, η οποία θα μπορεί πλέον να αποτίνεται στο ΓΝΖ για ζητήματα υγείας που σχετίζονται με τη διατροφή».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Exit mobile version