ενεργό link

ενεργό link

ενεργό link

ενεργό link

ενεργό link

ενεργό link

Ζάκυνθος: Χρήστος Πάστρας | Απάντηση στον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Γαϊτανίου

Κύριε Δεμέτη χωρίς να είμαι αντιδήμαρχος της περιοχής σας ήρθα να βοηθήσω διότι δέχτηκα αρκετά τηλεφωνήματα από χωριανούς σας οι οποίοι διαμαρτύρονταν ότι είσαστε άφαντος όλον αυτό το καιρό. Το χειμώνα μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκα από κάτοικο του χωριού διότι είχαν φράξει χαντάκια και είχαν πλημμυρίσει έστειλα χωρίς να είμαι αντιδήμαρχος της περιοχής τσάπα να ανοίξει το σημείο κάτι που θα έπρεπε να έχετε κάνει εσείς αλλά δυστυχώς είσαστε και παραμένετε άφαντος.

Πράγματι ο συγκεκριμένος δρόμος πρέπει να ασφαλτοστρωθεί και για αυτό για άλλη μια φορά χωρίς να είναι αρμοδιότητα μου διότι είμαι αντιδήμαρχος Αρτεμισίων και όχι Ζακυνθίων φρόντισα να φέρω ο ίδιος τον Δήμαρχο και να του υποδείξω τον κατεστραμμένο δρόμο ο Δήμαρχος υποσχέθηκε ότι θα ενταχθεί στον Ιανό και θα επισκευαστεί.

Ξεκινήσαμε να ρίχνουμε άσφαλτο σε κάποιο σημείο του χωριού το οποίο είχε δρομολογηθεί πολύ πριν βγεί το κονδύλι για τον Ιανό και παρουσιαστήκατε και αρχίσατε να παραμυθιάζετε τον κόσμο λέγοντας τους ότι εσείς φροντίσατε να πέσει άσφαλτος διότι νομίζετε ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο.Αρκετά όμως ασχολήθηκα με τα ψέματα τις συκοφαντίες σας και την ανυπαρξία σας.

Επειδή για πολλούς από εσάς έχει αρχίσει η προεκλογική περιόδος και ο μόνος τρόπος για να βγείτε στην επιφάνεια είναι ρίχνοντας λάσπη σας εύχομαι καλή συνέχεια στο βρόμικο έργο σας.

Χρήστος Πάστρας
Αντιδήμαρχος Αρτεμισίων

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του τοπικού συμβουλίου Γαϊτανίου.

Exit mobile version