ενεργό link

ενεργό link

ενεργό link

ενεργό link

ενεργό link

ενεργό link

Ζάκυνθος: Δήμος Ζακύνθου | Τον Δήμαρχο επισκέφθηκε η πρόξενος του Ηνωμένου Βασιλείου

Στο γραφείο του Δημάρχου Ζακύνθου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην οποία συμμετείχαν: Ο δήμαρχος κ Νικήτας Αρετάκης , Η πρόξενος Ελλάδας και Κύπρου Ms Clare Douglas, η εισαγγελέας της πρεσβείας Ms Rachael Weir, ο υποπρόξενος Ζακύνθου και Κεφαλονιάς Mr Matthew Dellap, ο αντιδήμαρχος τουρισμού κ Αναστάσιος Μαρίνος και o Αναπληρωτής Δημάρχου κ.Σπίνος Νικήτας.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον τουρισμό του νησιού μας. Ενημερώσαμε για την ετοιμότητα του νησιού μας προκειμένου να υποδεχτεί τους επισκέπτες από την Αγγλία.

Μιλήσαμε για την πρόοδο του εμβολιασμού στη Ζάκυνθο αλλά και στην Ελλάδα όπως και για τον πολύ μειωμένο αριθμό κρουσμάτων στη Ζάκυνθο ,  ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα , όπως και για το πρόγραμμα (γαλάζια ελευθερία).

Η κυρία Πρόξενος έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την προετοιμασία του νησιού μας και είπε ότι η ενημέρωση που θα κάνει στο υπουργείο της και στην ιατρική του ομάδα θα είναι πολύ θετική.

Προκειμένου να χαλαρώσουν ακόμη περισσότερο τα μέτρα που υπάρχουν τώρα στους επισκέπτες μας που έρχονται από την Αγγλία.

Exit mobile version